Brunch og Superliga: Program

Kategorier


De morgenfriske fans kan varme op med brunch til Superligakamp på søndag i Farum Park.

Brunch og Superliga: Program

Søndag formiddag byder på en historisk mulighed for Superliga-fodbold i Brunch-tiden, når FC Vestsjælland gæster Farum Park kl. 11:00.

Det markerer FC Nordsjælland med et brunch-arrangement i FCN Baren, små kanelsnegle til de første 200 i børne fanzonen, kanelsnegle i boderne og brunch-hygge i loungerne. Der vil også være konkurrencer, hvor man kan vinde en kæmpe kagemand til 30 personer fra Skibby Bageren, ligesom der selvfølgelig vil være mulighed for at forsyne sig i boderne, der også tilbyder det sædvanlige stadion-sortiment. Da vi forventer en pæn tilstrømning og da Farum Boldklub samtidig afholder turnering, vil det være en god ide at komme i god tid, hvis man er i bil. Har du endnu ikke sikret dig billet og vil du undgå kø i billethuset (og slippe med den billigere online-pris),
kan du købe dine billetter HER. Program for dagen: 9:30: Børnefanzone med hoppeborge åbner – 
         små kanelsnegle til de første 200
         Brunch-arrangement i FCN Baren åbner –
         læs mere og køb HER. 10:00: Farum Park åbner
           Billethuse åbner 10:25: Spillerne på banen til præsentation 10:30: Timba på banen 10:50: Æresrunde for de 4 FSN-hold: Gilleleje, Nivå-Kokkedal, Fremad Nord og Skjold Birkerød 11:00: Kick off FC Nordsjælland – FCV Pause: Konkurrence om kæmpe kagemand fra Skibby Bageren Efter kamp: Autografzone Vi ses!