Brunch og Superliga i Farum Park

Kategorier


Festen starter i FCN Baren, inden den rykker ind i Farum park på søndag.

Brunch og Superliga i Farum Park

På søndag den 1. september kommer FCN Baren til at dufte af bacon, æg, kaffe og juice fra kl. 9.30

For første gang i klubbens historie afvikles der nemlig Superliga-fodbold midt i brunch-tiden, og det markerer FC Nordsjælland naturligvis med et arrangement i FCN Baren, hvor du kan nyde formiddagens brunch sammen med medfans. Vil du være en del af den unikke mulighed for Superligafodbold og brunch, skal du tilmelde dig på nedenstående link. Ønsker du ikke at tilkøbe dette brunch-arrangement, sørger vi for, at der er kanelsnegle og kaffe i boderne, så det stadig vil være muligt at formiddagshygge til Superligafodbold. Brunch i FCN Baren Brunchen består af: Æg & bacon, pølser, ost, forskelligt pålæg, brød og et glas the, kaffe, sodavand eller øl dertil og prisen for dette arrangement er kun 100,-
Arrangementet starter kl. 9.30. KØB DIN SUPERLIGABRUNCH HER: KØB OG PRINT DINE BILLETTER TIL KAMPEN HER!