Billetsalget til FCK-kampen åbner kl.14.00

Kategorier


Der er lagt op til en storkamp når FC København kommer på besøg den 11.august – foto: Rie Neuchs

Billetsalget til FCK-kampen åbner kl.14.00

Sidste gang at FC København var på besøg i Farum Park var der udsolgt, og for at skaffe den bedst mulige stemning i Farum Park igen, så åbner billetsalget til den kamp allerede i dag kl.14.00.

FC Nordsjælland præsenterede i går, onsdag, et nyt koncept for priserne til kampene i Farum Park. Det betyder at alle priser er de samme til alle kampene i Farum Park, du kan læse mere mere om tankerne bag det nye koncept HER. Det er søndag den 11.august kl.19.00 i Farum Park at FC Nordsjælland får besøg af FC København, og senere i dag kan du på fcn.dk få mere information omkring billetsalget når det åbner.