Billetsalg til Play Off og Superliga-brunch i gang

Kategorier


Morten Nordstrand har ramt en målstime. Følg FCN-topscoreren i Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)

Billetsalg til Play Off og Superliga-brunch i gang

De to næste opgør i Farum Park bliver nogle helt specielle oplevelser

Den afgørende knald-eller-fald kamp mod IF Elfsborg, som kan sende FC Nordsjælland i det eftertragtede Europa League gruppespil, og derefter historiens første og største Superliga-brunch, når FC Vestsjælland kommer på besøg kl. 11 søndag formiddag. 29. august:  Play Off til Europa League Tottenham, Swansea, Feyenoord, Udinese, Valencia, Lazio er nogle af de klubber, der allerede er i gruppespillet eller kan komme det. Der er med andre ord masser af fede oplevelser og vanvittigt spændende europæiske modstandere i udsigt, hvis det lykkes! FC Nordsjælland har en unik mulighed for at kvalificere sig til klubbens første Europa League-gruppespil. Det kræver en samlet sejr over IF Elfsborg, og den afgørende kamp spilles i Farum Park torsdag d. 29. august kl. 18:00. Vi har valgt at sætte priserne til rene Superliga-priser: 125,- for voksne og kun 50,- for børn og unge under 18 år. Samtidig har vi valgt at åbne for alle registrerede FSN-kort , så der er ingen undskyldning for ikke at bakke drengene op til kampen, der kan sende FC Nordsjælland direkte i gruppespillet! KØB DINE BILLETTER HER!HENT DIN BILLET MED DIT FSN-KORT DEN KAMP HER!1. september: Superliga-brunch i Farum Park Grundet landskampsrunde, Europa League og TV-mulighederne, er det besluttet at afvikle kampen mod FC Vestsjælland kl. 11:00 i Farum Park. Det giver os en helt unik mulighed for at afholde historiens første Superliga-brunch med alt, hvad dertil hører. Vil du opleve Farum Park til formiddagshygge, kaffe, bacon, æg, juice og Superliga-bold, så er det her om ikke den eneste, så i hvert fald den første mulighed nogensinde. Det bliver top-hygge og forhåbentlig både tre point og masser af mål til formiddagskaffen, og vil du opleve kampen fra de bedste pladser og undgå at stå i billetkø søndag formiddag, er det en god idé at sikre sig billet allerede nu. KØB DINE BILLETTER HER!HENT DIN BILLET MED DIT FSN-KORT DEN KAMP HER!