Billetinfo FC Nordsjælland vs. FC København

Kategorier


Mtiliga i nærkamp med Wiland, kort før FCN-spilleren kan trille bolden i mål. Foto: Boesenfoto.dk

Billetinfo FC Nordsjælland vs. FC København

Søndag d. 11. august kl. 19:00. Herunder finder du information der vedrører billetpriser, tribuneinddeling, billetsalg og anden information omkring kampen.

Billetinfo
Billetsalg åbnes torsdag d. 1. august kl. 14:00. Billetter kan i denne periode kun købes via fcn.dk og FCN Shoppen. Billetpriser online frem til kampstart og FCN Shop til og med 10. august: 125,- for voksne 
50,- for børn u/18 år 

Billetpriser og personlig service på kampdag i billethus:
145,- for voksne
70,- for børn u/18 år Billetter kan kun købes via FC Nordsjælland. Indgang og adgang D-Tribune: Stemningstribune FC Nordsjælland. 
Unummererede pladser. Adgang via indgang 1. A-Tribune: Siddetribune og VIP Tribune FC Nordsjælland.
Nummererede pladser. Adgang via indgang 1 og A 4/5. C-Tribune: C1 er familietribune for FCK. Resten af C tribunen er familietribune for FC Nordsjælland.
Nummerererede pladser. Adgang via indgang 4. B-tribune: Stemningstribune FCK 
Adgang via indgang 2. FCK-fans har kun adgang til FCK-afsnit. Hvis du ønsker adgang til FCK afsnit på B- eller C-tribunen, skal du være medlem af FCK’s udebaneklub, FCK AWAY. Hvis du endnu ikke er medlem af FCK AWAY, skal du tilmelde dig på www.fckaway.dk i god tid før kampen. For at opnå adgang til FCK-afsnittet, er det altså ikke nok, at have en billet til dette område. Er du ikke medlem af FCK AWAY vil du blive afvist ved indgangen og der oprettes ikke nye medlemmer på kampdagen. Billetter refunderes ikke ved afvisning i indgangen. Fanzone og forkampsfest
Forkampsarrangement og meetingpoint for FCK-fans med musik og billige barpriser starter kl. 16:00 i fanområdet bag B-tribunen. Forkampsarrangement og FCN Bar for FCN-fans med musik og billige barpriser starter kl. 16:00 i fanområdet bag D-tribunen. DBU kort og billetter
Alle officielle DBU kort og billetter, der kan ombyttes til billetter til kampen, skal være ombyttet i FCN shoppen senest tirsdag d. 7. august. Kan kun ske ved personligt fremmøde. Se FCN shoppens åbningstider her: FSN Ungdomskort
FSN Ungdomskort giver ikke adgang til denne kamp. Handicapindgang
Handicappede køber normalbillet og kan have en hjælper med. Handicappede henvender sig ved Indgang 1. Husk at komme i god tid, da der forventes mange mennesker. Farum Park åbner kl. 17:00 KØB DINE BILLETTER HER! BILLETINFO TIL KAMPEN KAN DU FINDE HER