Beckmann: Det bliver specielt i Farum Park

Kategorier


Mikkel Beckmann får sig her en lille diskussion med Nicolai Stokholm under sidste torsdags første møde mellem Elfsborg og FCN i Borås.

Beckmann: Det bliver specielt i Farum Park

Mikkel Beckmann løber torsdag kl. 18 ind som modstander på den bane, hvor han sidste år fejrede det danske mesterskab som FCN-spiller

Når der i morgen torsdag kl. 18 fløjtes op til den afgørende play-off kamp i Europa League mod de svenske mestre fra IF Elfsborg, står der på modstandersiden to spillere med rødder hos FC Nordsjælland, nemlig målmand Kevin Stuhr-Ellegaard og angriber Mikkel Beckmann. Sidste år fejrede Mikkel Beckmann guld-triumf og spillede Champions League med FCN, inden han i januar blev solgt til Apoel Nicosia. På grund af den cypriotiske klubs økonomiske problemer, blev Beckmann løst fra den kontrakt og skrev for kort tid siden i stedet kontrakt med IF Elfsborg. Mikkel Beckmann var for første gang i startopstillingen i det første opgør mod FCN i Borås, og nu skal han altså tilbage på sin tidligere hjemmebane: – Sådan er det jo som fodboldspiller, når man skifter klub, og selvfølgelig er jeg sat lidt ekstra op, fordi der er anderledes relationer, når man møder sine tidligere holdkammerater. – Det bliver lidt specielt for mig at løbe op af tunnelen og ind i Farum Park. Det vil nok være en underlig fornemmelse inden kampstart, men det er en kamp, jeg glæder mig meget til, siger Mikkel Beckmann, der efter den første kamp i Borås tror på en lige kamp igen: – Jeg sagde allerede efter lodtrækningen, at jeg forventede, at det ville blive helt lige mellem de to klubber om billetten til Europa League gruppespillet, og det mener jeg stadig, Jeg synes, at chancerne er fifty fifty. – FCN kunne have lukket den første kamp, men omvendt kunne vi også have vundet på chancerne i de sidste minutter. Vi skal score mål i Farum Park for at komme videre, men det føler jeg ikke som noget ekstra pres. Som angriber er man vant til, at der kræves mål, og jeg tror på, at vi får lavet de nødvendige mål, siger Mikkel Beckmann. Allerede i aften kan Mikkel Beckmann igen betræde sin tidligere hjemmebane, for IF Elfsborg har træning i Farum Park kl. 19.00, så spillerne kan mærke underlaget, inden det går løs for alvor i morgen under ledelse af den tyske dommer Felix Zwayer. Har du endnu ikke sikret dig billet til afgørelsens øjeblik om en plads i Europa League gruppespillet, kan du gøre det HER!