AKP: Europa League vigtigt skridt

Kategorier


En samlet sejr over IF Elfsborg vil kræve en super opbakning til FC Nordsjælland i returkampen om en uge i Farum Park. (Foto: Rie Neuchs)

AKP: Europa League vigtigt skridt

– Vi har to ekstremt vigtige kampe foran os, og jeg glæder mig både til dagens kamp på udebane, men især næste torsdag, hvor jeg håber spillerne får solid opbakning i Farum Park, siger FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen

I aften kl. 20.00 fløjtes der i Borås op til den første af de to afgørende kampe mod de svenske mestre IF Elfsborg om  en billet til Europa League gruppespillet, og FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen ser frem til to spændende og særdeles vigtige kampe: – Først og fremmest glæder jeg mig over, at vi nu står over for to knald-eller-fald kampe, som uanset udfaldet vil give os værdifuld europæisk erfaring. Vi fik en smag for europæiske gruppespil sidste sæson, hvor hele organisationen fik nogle ekstremt værdifulde erfaringer, man ikke kan købe sig til. Det ville være fantastisk at kunne følge op med en deltagelse i Europa League-gruppespillet i år, men udfaldet bliver ekstremt tæt. – Skulle vi være så heldige og dygtige, at kvalificere os, vil vi bruge kampene i gruppespillet til at bygge videre på de erfaringer, vi har gjort os. – Økonomisk er der selvfølgelig også en gulerod, men vi tænker først og fremmest i de sportslige resultater og de oplevelser, det vil give at være en del af endnu et europæisk gruppespil. – Europa League er kæmpe stort, hvilket navnene på nogle af de potentielle deltagere også vidner om.Tottenham, Swansea, Feyenoord, Stuttgart, Valencia og Lazio er nogle af de klubber, vi ville kunne stå overfor, men det er ikke dem, vi koncentrerer os om lige nu. – Vi har to ekstremt vigtige kampe foran os, og jeg glæder mig både til torsdagens kamp på udebane, men især næste torsdag, hvor jeg håber spillerne får solid opbakning i Farum Park. Det er et fælles mål for alle i og omkring FC Nordsjælland at nå det forjættede land, og vi har derfor også sat priserne på et niveau, hvor alle kan være med, siger Allan K. Pedersen. Billetter til kampen kan købes online for 125 kr. (voksne) og 50 kr. (børn). Ved køb i døren koster indgangen 145,- og 70,-.  Køb din billet online HER