5-0 sejr til reserverne over FCK

Kategorier

Reserverne slog FCK med 5-0

FC Nordsjælland startede ugen med en super sejr mod FC København, da de bankede dem med hele 5-0.

Det var to stærke hold som stillede op til kampen, flere Superliga-spillere på begge mandskaber krydret med unge håbefulde spillere fra de to holds U/19-hold. Det var dog tydeligt fra starten af at FCN var overlegne i de fleste facetter af spillet, og kampen sluttede også sikkert med en 5-0 sejr til FC Nordsjælland. Målene for FC Nordsjælland blev scoret af Mads Pedersen, Hakan Redzep, Kamal Issah, Kim Aabech og Emiliano Marcondes. FC Nordsjælland havde flere nye spillere med på reserveholdet, de fleste er for nyligt blevet U/19-spillere. Kristian Lindberg fik comeback efter at have været skadet igennem længere tid, og han spillede de første 30 minutter som aftalt. Du kan høre reaktion fra First Team Coach Flemming Pedersen ovenfor, og ellers kan du finde flere reaktioner og highlights HER på FCN TV. Startopstillingen:

David Jensen
Mikkel Song Hansen (U/19), 46min ind Mads Danekilde (U/19)
Andreas Maxsø
Nicolai Johannesen
Mads Pedersen (U/19), 60min João Pereira
Kamal Issah
Lasse Petry, 60min ind Rasmus Johansson (U/19)
Hakan Redzep, 65min ind Mathias Jensen (U/19)
Kristian Lindberg, 30min ind Souheib Dhaflaoui (U/19)
Emiliano Marcondes
Kim Aabech