Truppen til træningskampen mod Esbjerg fB

Kategorier

Truppen til træningskampen mod Esbjerg fB

Torsdag spiller FC Nordsjælland mod pokalvinderne fra Esbjerg fB.

Kampen spilles i Næsby på Fyn kl.13.00 og er FC Nordsjællands anden træningskamp i opstarten. I lørdags vandt et ungt FCN-hold 3-1 over FC Vestsjælland, du kan se målene fra den kamp HER. Til torsdagens kamp mod Esbjerg er de tre målscorere med i kampen, Emiliano Marcondes, Mark Gundelach og Hakan Redzep er alle i truppen igen. Det samme er Jesper Hansen efter han har fået en uges træning i benene. De spillere som ikke er med i truppen er tilbage på træningsbanen eller i gang med genoptræning i Farum. Du kan høre Kasper Hjulmands forventninger til kampen i videoen ovenfor. Truppen til træningskampen mod Esbjerg fB kl.13.00 i Næsby: Jesper Hansen
Martin Hansen
Francisco Calvo
Conor O’Brien
Nicolai Stokholm
João Pereira
Mark Gundelach
Ivan Runje
Kamal Issah
Bassel Jradi
Lasse Petry
Mikkel Jensen
Pascal Gregor
Emiliano Marcondes
Andreas Maxsø
Nicolai Johannesen
Hakan Redzep