Truppen til kampen mod FC Zenit

Kategorier

Truppen til kampen mod FC Zenit

– Det er en fantastisk stor kamp for hele området og hele klubben, siger Kasper Hjulmand før Champions League kvalifikationskampen mod FC Zenit i Farum Park i morgen tirsdag kl. 19.00

FC Nordsjællands trænerteam har valgt truppen til den spændende udfordring i morgen aften i Farum Park mod FC Zenit St. Petersburg i Champions League kvalifikationen. Det er en stor opgave, men alle glæder sig, og cheftræner Kasper Hjulmand udtrykker det således: – Det er en fantastisk stor kamp for hele området og for hele klubben. Jeg håber, der kommer væltende ind med folk, for det er en klassemodstander. En stor kamp, og vi glæder os helt vildt. Det er en belønning for, at vi i sidste sæson blev 2’er. – Zenit er et klassemandskab lige under de allerbedste i Europa. De mangler måske lige at få det sidste med i Champions League, men det arbejder de på. Det er det, de bruger millioner eller milliarder på at få op at stå. – For os er kollektivet nr. 1 i morgen. Vi skal spille med opbakning for hinanden. Vi skal spille sindssygt aggressivt, og vi skal nok have et større energiniveau end vores modstandere og ville det mere. Vi skal stå tæt samnen og vi skal tro rigtig rigtig på vores eget spil, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand. Han fastslår også, at det er helt fantastisk nu at få så stor en kamp til Farum Park og opfordrer alle til at møde op og få en oplevelse. Har du ikke sikret dig billet endnu, kan du gøre det online ved at KLIKKE HER FC Nordsjællands trup til Champions League kval.-kampen i Farum Park tirsdag kl.19.00 imod FC Zenit:

1. Jesper Hansen
28. David Jensen 
35. Martin Hansen
2 Michael Jakobsen
4 Conor O’Brien
5. Anders ‘AC’ Christiansen
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
15. Jens Stryger Larsen
19. Mark Gundelach
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
34. Emiliano Marcondes
37. Oliver Thychosen