Truppen klar til Lech Poznan

Kategorier

Truppen klar til Lech Poznan

FC Nordsjælland spiller i eftermiddag træningskamp mod Lech Poznan.

Første træningskamp på træningslejren er mod sidste sæsons nummer to i den polske liga. – Det bliver en rigtig god kamp, polsk fodbold er gået meget frem de sidste par år, og Lech Poznan er et stærkt hold, som allerede i næste uge skal spille betydningsfulde kampe. Så vi bliver testet fysisk og vi glæder os til kampen, fortæller Kasper Hjulmand. Det er kl.17.00 er der kick off i Wronki på Lech Poznans træningsanlæg, der er plads til 3.700 tilskuere på stadion og der forventes godt 1.000 på lægterne. Du kan høre mere fra cheftræneren i videoen ovenfor. Der vil være opdatering fra kampen på FC Nordsjællands Facebook side, den kan du finde HER. Alle spillere som er med på træningslejren er i spil til kampen, og det betyder at der er gode muligheder for at nyeste ansigt i truppen Martin Vingaard får sin første kamp for FC Nordsjælland.