Truppen klar til kampen mod Esbjerg fB

Kategorier

Truppen klar til kampen mod Esbjerg fB

Mandag kl.19.00 spiller FC Nordsjælland deres første Superliga-kamp i den nye sæson.

Truppen trænede søndag formiddag sidste gang inden det går løs i Esbjerg, og efter at have arbejdet hårdt for at komme i rette form og for at få spillet til at hænge sammen igen, så er det et sultent FCN-mandskab der glæder sig til at komme i gang. – Vi ser selvfølgelig rigtig meget frem til at komme i gang med Superligaen igen, nu er der point på spil, og det er bare så meget sjovere når der er flere tilskuere på tribunen og point at spille om, fortæller Kasper Hjulmand. Esbjerg fB præsterede en flot sidste sæson med en fjerde plads og sluttede som pokalmestre. Derfor forventer FCN-holdet også en svær kamp i det jyske. – Esbjerg er et godt hold, og havde en rigtig flot sæson, som de formentlig bygger videre på. De har fået en ny træner, og derfor kan man ikke helt endnu sige om der bliver ændret på nogle ting i spillet, men vi føler at vi har forberedt os godt, og vi fokuserer altid på vores eget spil. Der er dog ingen tvivl om at der kommer til at gå noget tid før vi ser det bedste fra vores hold. Der er mange nye spillere og der i blandt en del unge spillere, det vil tage tid, men vi er også sikre på at det bliver rigtig godt, siger cheftræneren. Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i videoen ovenfor. Til kampen mod Esbjerg fB må FCN se bort fra Nicolai Stokholm, som har karantæne. Derudover genoptræner Morten Nordstrand, Uffe Bech, Søren Christensen og Kasper Lorentzen stadig. FC Nordsjælland starter altså sæsonen mod Esbjerg fB, men allerede fredag går det løs igen i Farum Park mod Viborg FF. Klubben afholder 10-års jubilæum, og der vil være en stor fest før, under og efter kampen mod Viborg. Du kan købe din billet til den kamp HER. Truppen til kampen mod Esbjerg fB på udebane mandag kl.19.00: 1. Jesper Hansen
35. Martin Hansen
4. Conor O’Brien
5. Anders ’AC’ Christiansen
6. Lasse Petry
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
15. Jens Stryger Larsen
19. Mark Gundelach
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannesen
34. Emiliano Marcondes
37. Oliver Thychosen