Stærk reserveholdstrup i kamp tirsdag

Kategorier


FCN-mandskabet spiller mod AB – foto: fcn.dk

Stærk reserveholdstrup i kamp tirsdag

Farum Park ligger underlag til reserveholdskampen mod AB kl.13.00.

FC Nordsjælland kick-starter reserveholdsturneringen i morgen, tirsdag, mod AB i Farum Park, og der vil være gratis entre. Så hvis sommerferien er indtruffet er der gode muligheder for at slå et smut forbi Farum Park og se mange af de unge talenter i aktion krydret med flere af de rutinerede fra Superliga-truppen. Blandt de nye spillere er Martin Hansen, Jens Stryger Larsen, Bassel Jradi og Kim Aabech med i truppen, og de bliver blandt andet suppleret af de unge drenge fra sidste sæsons U/19-mesterhold i form af Nicolai Johannesen, Pascal Gregor, Mikkel Jensen og Hakan Redzep. Det er FC Nordsjællands første reserveholdskamp i den nye turnering, og FCN er i pulje med AB, FC Vestsjælland, Brøndby og FC København. Skulle du ikke have mulighed for at se kampen i Farum Park, så sender Kanal Sport kampen. Så du kan enten se den i dit TV eller på nettet. Truppen til tirsdagens reserveholdskamp mod AB i Farum Park kl.13.00: Martin Hansen
David Jensen
João Pereira
Patrick Mtiliga
Francisco Calvo
Pascal Gregor
Nicolai Johannesen
Jens Stryger Larsen
Kamal Issah
Anders ‘AC’ Christiansen
Conor O’Brien
Hakan Redzep
Mark Gundelach
Bassel Jradi
Mikkel Jensen
Kim Aabech