Stadig billetter til i aften – online og i døren

Kategorier


I aften starter FC Nordsjællands sølvvindere Champions League kvalifikationen hjemme i Farum Park kl. 19. Kom og vær med.

STADIG BILLETTER TIL I AFTEN – ONLINE OG I DØREN

I aften får Farum Park besøg af de russiske giganter fra Zenit St. Petersburg, og det er stadig muligt at sikre sig plads til Champions League kvalifikationskampen.

Priserne er fastsat som til udvalgte Superliga-kampe: 175,- for vokse og 75,- for børn (under 18 år). Vil du være sikker på at undgå kø og sikre dig de bedst mulige pladser, er det en god ide at købe – og printe – dine billetter online allerede nu. Ellers kan du købe din billet i én af billetboderne, som åbner kl. 16. Info:
UEFA Champions League-kvalifikationsrunde 3
Tirsdag den 30. juli kl.19.00 i Faurm Park
FC Nordsjælland-FC Zenit Skt. Petersburg
Priser: 175,- (Voksne), 75,- (Børn, under 18 år) Der er ikke adgang til denne kamp på ungdoms- eller FSN-kort. Billetter til udebaneafsnittet foregår til UEFA-kampe via gæsteholdet. KØB DINE BILLETTER TIL CL-KVALIFIKATIONSKAMPEN HER