Seejou King skifter til Sporting CdP

Kategorier


Seejou skal nu permanent tørne ud for Sporting CP

Seejou King skifter til Sporting Lissabon

FC Nordsjælland og Sporting Clube de Portugal er blevet enige om de sidste betingelser.

En aftale der sender den unge venstreback på permanent græs i Portugal. Seejou King var i foråret udlejet til samme klub, og her leverede King så godt et indtryk at Sporting nu gerne vil have venstrebacken på permanent basis. Sportsdirektør Jan Laursen: – Det er glædeligt, at en af vores egne spillere har gjort det så godt i udlandet, at en stor europæisk klub ønsker at tilknytte ham permanent. Det er et godt tegn på, at vores talentarbejde er på et niveau, som bemærkes rundt om i Europa, og så har vores europæiske kampe mod netop Sporting nok også været en afgørende faktor for kendskabet til vores klub, spillere og spillestil. – Vi er imponeret over at Seejou har løst udfordringen så flot i de nye omgivelser, og da Seejou havde et stort ønske om at forfølge chancen for at avancere fra Sportings B-hold til deres A-hold, så har vi også søgt en løsning, som gav ham muligheden for udleve udlandsdrømmen. – Vi ønsker Seejou held og lykke i fremtiden, og glæder os til at følge hans udvikling, siger Jan Laursen. Seejou King spillede 14 kampe og scorede 3 mål for Sporting Clube de Portugal i foråret, og for FC Nordsjællands bedste hold nåede King syv kampe inden turen gik til Portugal.