Russerne kommer! Zenit-kamp fastlagt

Kategorier


Der bliver tætpakket i Farum Park til Champions League-kvalifikationskampen mod Zenit St. Petersburg på tirsdag.

Russerne kommer! Zenit-kamp fastlagt

Billetsalget til Champions League-kvalifikationskampen mod Zenit St. Petersburg  åbnede i går, mandag, og bedømt ud fra billetsalget og reservationer fra både danske og russiske fans, er der lagt op til et opgør med tænding på lægterne.

Kampen er nu fastsat til tirsdag den 30. juli kl. 19:00. Her har de russiske arrangører på nuværende tidspunkt reserveret 1.200 billetter til fans og partnere og alene fra fantribunen forventer Zenit at få støtte af op mod 1.000 supportere.
 
I den anden ende har mange af FC Nordsjællands fans også allerede nu sikret sig plads, men der er stadig mange gode muligheder for at sikre sig en oplevelse, når nogle af de helt store stjerner gæster Farum Park i Champions League-kvalifikationen.
 
Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller:
 
– Vi har kun en uges tid til at sælge billetter, så jeg er glad for, at vi trods stor konkurrence fra Superliga-åbningen har fået sat salget fornuftigt i gang. Det er en kæmpe stor kamp for FC Nordsjælland, og jeg håber, vi får en lige så flot opbakning, som vi oplevede i Parken. Vi har sat priserne på samme niveau som til udvalgte Superligakampe, hvilket jeg håber, mange vil benytte sig af.
 
– Russerne har reserveret 1.200 billetter, og selvom vi ikke med sikkerhed kan sige, at de alle bliver udnyttet, er interessen i Rusland for kampen stor. Det ser vi også på interessen for at bringe kampen på TV i Rusland, hvor der denne gang har været rigtig mange, interesserede købere. Det har smittet af på prisen, lyder det.
 
Billetsalget foregår online på fcn.dk og i FCN Shoppen. Der er stadig gode pladser i mange FCN-afsnit. Priserne er fastsat som udvalgte Superliga-kampe: 175,- for vokse og 75,- for børn (under 18 år). Info:
FC Nordsjælland-FC Zenit St. Petersburg
Tirsdag den 30. juli kl.19.00 i Faurm Park
Priser: 175,- (Voksne), 75,- (Børn, under 18 år)
Der er ikke adgang til denne kamp på ungdoms- eller FSN-kort.
Partnere får direkte besked om billetter.
Billetter til udebaneafsnittet foregår til UEFA-kampe via gæsteholdet.
KØB DINE BILLETTER TIL CL-KVALIFIKATIONSKAMPEN HERKØB DINE BILLETTER TIL JUBILÆUMSKAMPEN MOD VIBORG FF FREDAG DEN 26. JULI HERSpørgsmål til dette stiles til billetter@fcn.dk.