Reserveholdet viste styrke

Kategorier


Nicolai Johannessen viste stior farlighed i luftspillet foran AB’s mål ved alle dødboldsituationer.

Reserveholdet viste styrke

FCN vandt overbevisende 4-0 over AB i en reserveholdskamp med spil på højt niveau

Den nye Reserveholdsturnering blev fløjtet igang i Farum Park i dag med en flot fodboldkamp, hvor FC Nordsjællands reserver viste styrke og vandt overbevisende 4-0. Et ganske passende billede på kampen, der blev domineret af FCN fra start til slut. Begge klubber stillede i en meget stærk opstilling, da det tæt på sæsonstart i såvel Superligaen som 1. division var brug for at give nogle spillere noget ekstra kamptid i benene. For FCN gjaldt det bl. a. Patrick Mtiliga, der har været på skånekost under træningslejren, men spillede hele 1. halvleg. Og Anders “AC” Christiansen efter en halv time i træningskampen mod Kaiserslautern denne gang fik en times kamptid. Meget opmuntrende var det også, at FCN stort set kampen igennem holdt AB fra oplagte målchancer, og Martin Hansen i målet blev aldrig for alvor sat på prøver. Pascal Gregor og Nicolai Johannessen dannede hele kampen centerforsvar og fungere fint sammen med foskellige backs omkring sig samt Kamal Issah og Conor O’Brien lige foran sig på midtbanen i alle 90 minutter. Allerede efter tre minutter var FCN tæt på en føring, da et godt gennemspil gav en afslutning til Bassel Jradi, og på hans skud en ripost til Conor O’Brien, men Kim Drejs i AB-målet leverede en flot dobbeltredning. Og han måtte først bøje sig efter knap en halv time, da Nicolai Johannessen efter et hjørnespark med hovedet dirigerede bolden ind  til 1-0 i fjerneste krog på det præcise indlæg fra Bassel Jradi. Jens Stryger Larsen spillede højre back og var meget angrebsivrig og havde et nærgående skud efter god frispilning fra “AC”. Kim Aabech havde også chancen for at score på hovedstød på indlæg fra Mikkel Jensen, men det blev ved 1-0 til pausen. AB var spillemæssigt pænt med i 1. halvleg, men efter pausen blev FC Nordsjællands overtag mere markant. Midtvejs i halvlegen blev det 2-0 ved den netop indskiftede Hakan Redzep på en fornem stikning fra Francisco Calvo. Kim Aabech forsømte en god mulighed for at heade 3-0 målet ind i fri position, men da Mikkel Jensen serverede en ny chance for Aabech i det 84. minut, headede frontangriberen flot i nettet. Og så blev det Hakan Redzep, der med sit andet mål i det 88. minut på flot forarbejde af Mark Gundelach og Kim Aabech kunne sætte trumf på til 4-0 fra nært hold.

Matchfacts:

FCN-AB 4-0 (1-0) Mål: 29. minut 1-0 Nicolai Johannessen, assist Bassel Jradi. 67. minut 2-0 Hakan Redzep, assist Francisco Calvo. 84. minut 3-0 Kim Aabech, assist Mikkel Jensen. 88. minut 4-0 Hakan Redzep, assist Mark Gundelach. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Martin Hansen
Patrick Mtiliga (46. minut Francisco Calvo)
Nicolai Johannessen
Pascal Gregor
Jens Stryger Larsen (46. minut Mark Gundelach)
Kamal Issah
Conor O’Brien
Anders “AC” Christiansen (59. minut Hakan Redzep)
Mikkel Jensen
Kim Aabech
Bassel Jradi (75. minut Joäo Perreira)