Reserveholdet tabte i Slagelse

Kategorier


Lasse Petry var tæt på scoring med et stolpeskud i 1. halvleg.

Reserveholdet tabte i Slagelse

FCN fik ikke udnyttet en god 1, halvleg med klart overtag, og så vendte kampen i favør af FC Vestsjælland, der vandt 2-0

FCN leverede en rigtig god 1. halvleg, hvor det var spil til et mål, FC Vestsjællands. Der var flere gode muligheder til Bassel Jradi, Oliver Thychosen og Kim Aabech samt et stolpeskud fra Lasse Petry. Midt i halvlegen blev Kim Aabech nedlagt i feltet og det lugtede noget af et straffespark, men det blev ikke dømt. FC Vestsjælland var stort set ikke i nærheden af FCN´s mål, men var alligevel tæt på i to situaitoner: Den første kom efter 11 minutter på en dyb bold, der blev loppet over Martin Hansen i målet, men Nicklas Mouritsen fik reddet på stregen. Og på den anden mulighed fik FCV tilkendt straffespark, da Andreas Maxsø gik for voldsomt på kroppen af en modstander. Lars Pleidrup scorede sikkert. Noget af en kold dukkert efter et så stort spilovertag.  I 2. halvleg fik FCN aldrig for alvor fat i spillet og heller ikke i presset. FCV fik trukket tempoet ned og beholdt bolden i egne rækker. Derfor var det heller ikke ufortjent, at FCV kunne bringe sig yderligere foran til sidst i kampen på en ripost fra Martin Hansen. FC Nordsjællands 1. team coach Flemming Pedersen vurderer kampen således:  – 1. halvleg var godkendt med flere gode momenter og stor sikkerhed i spillet, men i 2. halvleg formåede vi ikke at fastholde vores positioner. Og vi kom til at spille for individuelt, selvom vi stadigvæk spillede med den fornødne tålmodighed. Timingen i spillet og i vores pres faldt fra hinanden. – På denne baggrund var det alt i alt en skuffende præstation af os. Nu ser vi alle frem til jubilæumskampen fredag mod Viborg i superligaen og tager læren fra denne kamp med fremover. siger Flemming Pedersen. Matchfacts: FCV – FCN 2-0 (1-0) Mål: 40. minut 1-0. 83. minut  2-0.  FC Nordsjællands startopstilling:  Martin Hansen
Mark Gundelach – Andreas Maxsø – Nicklas Mouritsen(u19) – Francisco Calvo
Lasse Petry (A) – Kamal Issah – Morten Nordstrand
Bassel Jradi – Kim Aabech – Oliver Thychosen Indskiftninger:
46: Mouritsen ud – Joao Pereira ind
46: Nordstrand ud – Mikkel Jensen (U19) ind
58: Thychosen ud – Hakan Redzep ind
67: Gundelach ud – Simon Lund (u19) ind
72: Petry ud – Souheib (u19) ind
Jannich Storch blev ikke benyttet