Nordstrand i stolen

Kategorier

Nordstrand i stolen

Angriberen satte sig torsdag til rette i stolen og svarede på spørgsmål fra FCN-fans som havde skrevet på FC Nordsjællands Facebook side.

Hvis du vil vide hvilket mål Morten Nordstrand ser som det bedste og mest betydningsfulde i sin karriere eller om han synes han er overvurderet i FIFA, så har du nu muligheden. For det var nemlig nogle af spørgsmålene, som FCN-fans havde skrevet på FCN’s Facebook side. – Der er en fed følelse at fejre målene sammen med fansene bag målet, og det er sket rigtig meget med stemningen i Farum Park de senere år, siger Morten Nordstrand om stemningen i Farum Park. Tidligere har Nicolai Stokholm, Kasper Hjulmand og Sportsdirektør Jan Laursen været i den varme stol til spørgsmål fra fansene. Det kan du se HER.