Johannessen og Marcondes melder fra til Milk Cup

Kategorier


Nicolai Johannessen spillede fra start i mandagens kamp mod Esbjerg – foto: fcn.dk

Johannessen og Marcondes melder fra til Milk Cup

Når det danske U20-landshold deltager i det traditionsrige Milk Cup stævne fra 28. juli, bliver det uden deltagelse af FCN-spillerne Nicolai Johannessen og Emiliano Marcondes, som ellers var udtaget til truppen.

De to spillere, der begge var i startopstillingen i superligapremieren mod Esbjerg, har nemlig valgt at melde fra til landsholdet i denne omgang. Nicolaj Johannessen: – Det er altid fedt, at være med på landsholdet. Jeg fik en del spilletid i U19-turneringen tidligere på sommeren, og er selvfølgelig stolt over, at blive udtaget til U20-landsholdets tur til Milk Cup. Det er aldrig let at melde fra til landsholdet, men vi er i en periode med rigtig mange vigtige kampe i FC Nordsjælland, hvor der er behov for alle kræfter. Det har jeg valgt at prioritere i denne omgang. Emiliano Marcondes: – Landsholdet er noget helt specielt, som alle spillere rigtig gerne vil være med på. Lige nu er vi bare i en vigtig fase i FC Nordsjælland, hvor vi desværre har været ramt lidt af nogle skader i truppen, så jeg har valgt at melde fra til Milk Cup og bruge alle kræfterne i klubben. Det er en meget spændende tid, som jeg gerne vil være en del af. FC Nordsjælland vil dog stadig være repræsenteret på landsholdet, da offensivspilleren Mikkel Jensen ligeledes er udtaget.