Ivan Runje forlænger

Kategorier

Ivan Runje forlænger

FC Nordsjælland og Ivan Runje har forlænget aftalen, så de to nu har papir på hinanden i yderligere tre år; frem til sommeren 2016.

En forlængelse som cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over: – Ivan har været igennem en rigtig stor udvikling. Der kom en ung knægt fra Kroatien med et stort potentiale, og det, der overbeviste os dengang var hans evne til at lære og suge til sig. Han formår hurtigt at omsætte de ting, vi træner til næste kamp. Vi er endog rigtig glade for, at han nu har forlænget, så vi sammen kan fortsætte den rivende udvikling, han er inde i. – Han er en god fodboldspiller med god autoritet og blik for spillet, og det betyder meget for os, at vi nu har fået forlængelsen på plads. Jeg er overbevist om, at vi vil se endnu mere til Ivan Runje i fremtiden. Ligeledes er det en godt tilfreds Ivan Runje, der fortæller: – Jeg er rigtig, rigtig glad for, at vi er blevet enige om en ny kontrakt. Jeg ved, hvor meget klubben har givet til mig, og hvor meget de har været med til at udvikle mig som fodboldspiller. – Jeg kan mærke, at jeg har fået en anden og større rolle på holdet, efter vi har skiftet ud i truppen. Det er spændende og en rolle, jeg er klar til at påtage mig både på og uden for banen. Jeg er rigtig glad for at være i FCN og er klar til at gøre, hvad klubben beder mig om. – Det vigtigste er, at vi bliver endnu bedre som klub og at vi præsterer i ligaen og i Europa. Det vil jeg gøre alt for, og jeg glæder mig meget til alle de udfordringer, vi står over for i FC Nordsjælland. Ivan Runje er 22 år, har spillet 41 kampe for FC Nordsjælland, heraf 6 i Champions League, og han har været med omkring det kroatiske A-landshold, hvor han dog stadig har debut til gode.