Hjulmand: Scenarier og rolletræning

Kategorier

Hjulmand: Scenarier og rolletræning

Spillerne var badet i solskin til mandagens første træningspas i Opalenica.

Det er en ung FCN-trup som er taget af sted på træningslejr, og det betyder at der skal arbejdes hårdt med forståelsen af de systemer og positioner, som får holdet til at fungere. – Vi må sige, at vi har mange unge spillere med stort potentiale med på turen og det betyder at det meget er vores basis som skal arbejdes ind hos alle. Mange af faserne er kendt stof, så de ved udmærket hvad det går ud på, men på en træningslejr har man mulighed for virkelig at arbejde det ind under huden på spillerne. Både på banen, men så sandelig også når vi holder møder, så det handler meget om kommende scenarier og rolletræning, fortæller Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland tilbringer de næste fem dage i Polen før turen går til Tyskland i tre dage. I morgen tirsdag venter første træningskamp mod Lech Poznan, som bliver spillet kl.17.00 i Wronki på Lech Poznan træningsanlæg. Du kan i videoen ovenfor hører Kasper Hjulmand fortælle om det gode ved at tage af sted på træningslejr før sæsonstart. Fik du set Patrick Mtiliga i reporterens rolle? Kristian Lindberg blev bombet til med spørgsmål. Du kan se det her.