FCN tabte træningskamp til Esbjerg fB

Kategorier


Torsdagens to målscorere for FC Nordsjælland, Kamal Issah og Conor O’Brien – foto: fcn.dk

FCN tabte træningskamp til Esbjerg fB

3-2 blev desværre scoren mod de blåstribede fra Esbjerg.

Kim Aabech var dagens nye signing, og han fik spilletid fra start i kampen mod Esbjerg, som blev spillet i Næsby. Aabech gjorde en fin figur helt på top, og lavede assist til Kamal Issahs mål. Banen i Næsby gjorde det desværre lidt for svært at få spillet til at flyde rigtigt, da bolden ofte hang fast i græsset, og det gjorde det besværligt for begge hold. Det var Esbjerg som startede bedst, og Jesper Hansen måtte levere to rigtig gode redninger. Først på et langskud og efterfølgende et lob som keeperen kom tilbage og fik viftet til hjørnespark. Største chance til FCN kom da Kim Aabech, midt i første halvleg, sendte et frispark af sted mod mål, som EfB’s målmand kun kunne parere. Desværre sendte Nicolai Stokholm returen på overlæggeren via Esbjergs liggende målmand. Anføreren burde nok have sendt bolden i kassen i fri position. Efter 39 minutter fik Esbjerg lidt af en gave fra dommeren. Andreas Maxsø kastede sig ned i en tackling i feltet, og blokerede en afslutning. Bolden røg til hjørne, og dommeren takserede tackling til et straffespark, som Esbjergs Jakob Ankersen sikkert scorede på. 1-0 til Esbjerg ved pausefløjtet. 2.halvleg startede som første, hvor FCN havde bolden og byggede op, mens Esbjerg stod godt på banen. Efter 60 minutter fik et Esbjerg-frispark lov til at passere til bagerste stolpe, og her scorede Davidson Drobo-Ampem i fri position på hovedet uden chance for Martin Hansen. Kort efter spillede Kamal Issah 1-2 med Aabech, som sendte Issah af sted i dybden. Her udnyttede ghaneseren sikkert chancen og sparkede den forbi Esbjerg-målmanden til 2-1. Det skulle dog blive 3-1 til Esbjerg på mål af Hans Henrik Andreasen. En lang bold fra Esbjerg-forsvaret, som Martin Hansen hårdt presset, uden for feltet, får headet frem i banen, men desværre lige i fødderne på Andreasen som sender bolden i det fri mål. FCN svarede dog rigtig fint igen, en lang tværpasning til Francisco Calvo i venstresiden blev behandlet med klasse. Calvo tog bolden med sig forbi en forsvarer og costaricaneren spillede bolden bagud til Conor O’Brien som scorede smukt, efter et par træk, i det lange hjørne. 3-2, og FCN pressede nu på for at hente Esbjerg føringen. Det lykkedes desværre ikke, og FCN måtte nøjes med 90 gode minutter i benene. Startopstilling:
Jesper Hansen (45min ind Martin Hansen)
Pascal Gregor ( 55min ind Conor O’Brien)
Ivan Runje (55min ind Francisco Calvo)
Andreas Maxsø
Nicolai Johannesen
Nicolai Stokholm (45min ind Lasse Petry)
Kamal Issah
Emiliano Marcondes ( 75min João Pereira)
Mark Gundelach (45min ind Mikkel Jensen)
Bassel Jradi
Kim Aabech (68min ind Hakan Redzep)