FCN tabte i tysk fest

Kategorier


Det var i hovedparten af kampen tyskerne der var skarpest – foto: fcn.dk

FCN tabte i tysk fest

Der var dømt fest fyrværkeri fra 1. FC Kaiserslauterns side, da de afholdte deres årlige fan og stadion fest.

25.000 fans slog turen forbi til festlighederne, og hvis de ikke havde fået nok med aktiviteter uden for banen, så sørgede Die Roten Teufel også for en fest inde på banen. FCN formåede nemlig slet ikke at give den store modstand, og det blev til et 4-0 nederlag. Det første Kaiserslautern mål faldt efter 17 minutter, et indlæg fra tyskernes højre side endte i klumpspil og Mohamadou Idrissou headede bolden henover Jesper Hansen i det lille felt til 1-0. Tyskerne viste dog også prøver på flot spil, da Simon Zoller, efter 25 minutter, afsluttede et mønster angreb ved at sætte bolden op i hjørnet uden chance for Jesper Hansen i målet. 2-0. I det 32 minut var den gal igen, et hjørnespark i bagerste område blev headet på tværs til Mohamadou Idrissou, som stod fri ved stolpen. Her headede Idrissou bolden i mål til 3-0. Det var hovedsagligt tyskerne der sad på spillet i første halvleg, og FCN truede kun i enkelte tilfælde tyskernes mål. 2.halvleg blev bedre og FCN fik lidt mere fat i duellerne, men stadigvæk ikke nok til at udgøre den helt store trussel mod det tyske mål. Kostas Fortounis scorede til 4-0 efter 67 minutter, hvilket også blev slutresultatet. FCN må rejse hjem med tanken om at der er ti dages træning til Superligaen starter. Startopstillingen: Jesper Hansen
Jens Stryger Larsen (46min Conor O’Brien ind)
Andreas Maxsø
Ivan Runje
Mario Ticinovic (74min Francisco Calvo ind)
Nicolai Stokholm (74min Kamal Issah ind)
Anders ’AC’ Christiansen (30min Lasse Petry ind)
Martin Vingaard (74min Mikkel Jensen ind)
Oliver Thychosen (62min Pascal Gregor ind)
Mark Gundelach (46min Bassel Jradi ind)
Kim Aabech (46min Emiliano Marcondes ind)