FCN Academy – Bogen & Bolden

Kategorier

FCN Academy – Bogen & Bolden

FC Nordsjælland har i samarbejde med Bagsværd kostskole startet akademiet Bogen & Bolden.

Akademiet blev stiftet for to år siden, og efter sommerferien vil den tredje årgang begynde på Bagsværd Kostskole. Visionen for samarbejdet er at udvikle talenter såvel i klasseværelset som på banen. FCN er en klub, der satser på talentudvikling og akademiet er en naturlig forlængelse af det store arbejde med at styrke talentudviklingen i regionen. FCN TV har i løbet af foråret fulgt en af klasserne over tre gange i deres mentale mesterlærer med Superliga-spillerne. Der har været fokus på det mentale aspekt af fodbolden, altså Life-skills. Mesterlæreren er en vigtig del af akademiet, hvor Superliga-spillerne deler ud af deres erfaring til akademi-eleverne. I første indslag, som du kan se ovenfor, bliver akademiet præsenterede af Akademi-ansvarlige Lars Hallengreen og to af eleverne fortæller om deres tanker for at gå på skolen. Du kan læse meget mere om Akademiet her.