FC Zenit har alle stjernerne med til Farum Park

Kategorier


FC Zenits stjernenavne er klar til at træde ind i Farum Park i morgen aften kl. 19.00.

FC Zenit har alle stjernerne med til Farum Park

Hulk, Arshavin og Witsel var alle med i flyet til Champions League kval.-kampen mod FC Nordsjælland i morgen tirsdag kl. 19.00

De russiske vicemestre, FC Zenit St. Petersburg, satte i morges kurs mod Danmark, og alle stjernenavnene var med i flyet. Der venter således FC Nordsjælland en meget hård opgave, når der i morgen tirsdag kl. 19.00 fløjtes op til Champions League kvalifikationskamp i Farum Park. 21 spillere har FC Zenit taget med til de to klubbers første møde, og allerede i aften træner det stærke russiske mandskab i Farum Park. Det er en lukket træning, så det bliver først i morgen til kampen, at storstjerner som Hulk, Andrey Arshavin og Axel Witsel kan opleves i Farum Park. FC Nordsjælland er også lige nu igang med de sidste forberedelser til den meget vigtige kamp og håber på stor opbakning til opgaven. Der er rerturkamp i Rusland onsdag 7. august kl. 18 (dansk tid). Den samlede vinder går videre til Play Off til champions League, mens taberen får en ny chance i Play Off til Europa League. Der er stadig billetter til kampen i Farum Park, og du kan sikre dig en billet online ved at KLIKKE HER