FC Nordsjælland trak FC Zenit St. Petersburg

Kategorier


Farum Park danner rammen om FCN’s kamp i UEFA Champions League kvalifikationen – foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland trak FC Zenit St. Petersburg

Så er der trukket lod til UEFA Champions Leauge kvalifikationen, og det betyder at FC Nordsjælland får besøg af FC Zenit St. Petersburg i Farum Park og dermed også skal en tur til Skt. Petersburg.

Det russiske hold har igennem flere sæsoner været en fast bestanddel af toppen i russisk fodbold, og FC Nordsjælland kan derfor se frem til to meget svære kampe når det går løs. FC Zenit spiller til daglig på Petrovsky stadium, og der er plads til 21.504  tilskuere. Med under 14 dage til at det nu for alvor går løs i forsøget på at kvalificere sig til UEFA Champions League. FC Nordsjælland skal i første omgang spille med i tredje kvalifikations runde, og skulle FCN være så gode at gå videre samlet over FC Senit Skt. Petersburg, så venter den sidste og afgørende Playoff runde om at komme i UEFA Champions League gruppespillet. Spilledatoer i Farum Park Spilledatoerne er lige nu sat til 30/31 juli og 6/7 august, og FC Nordsjælland vil i løbet af fredag eftermiddag melde de præcise datoer og tidspunkter ud når detaljerne er fastlagte. Afhængigt af FC Nordsjællands resultat af de to kampe mod de russiske giganter, så vil de næste spilledatoer være den 20-22 august og den 27-29 august. Det vil så enten være i UEFA Champions League playoff eller Europa League Playoff. Billetsalg Når alle detaljer er på plads omkring kampen mod FC Zenit Skt. Peterburg, så vil FC Nordsjælland annoncere omkring billetsalg på fcn.dk, Facebook og Twitter. De fans som allerede har skaffet sig sæsonkort, har forkøbsret til billetterne til de europæiske kampe i Farum Park, og vil blive kontaktet direkte.