FC Nordsjælland tilknytter Michael Jakobsen

Kategorier


Sportsdirektør Jan Laursen glæder sig over tilgangen af Michael Jakobsen – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland tilknytter Michael Jakobsen

FC Nordsjælland lejer med omgående virkning defensivspilleren Michael Jakobsen fra FC København. Aftalen løber for resten af sæsonen og der er aftalt en købsoption mellem de to klubber.

Sportsdirektør Jan Laursen fortæller:

– Efteråret byder på mange kampe i et tæt program, og vi har undersøgt mulighederne for at øge konkurrencen om pladserne i den bageste kæde. At det allerede lykkes os nu, at tilføre en spillende, venstrebenet midtstopper som Michael, som vi både kender rigtig godt og som vi tidligere har jagtet, er meget glædeligt.
– Michael Jakobsen er en kvalitetsspiller med både danske mesterskaber, Champions League og Europa League på CV’et, ligesom han har udlandserfaring fra sin tid i spanske Almeira.
– Nu skal han have tid til at falde til og lære vores koncept at kende. Efter en sæson i FCK med mindre spilletid end forventet, mærker man tydeligt at sulten og lysten er stor, hvilket man i øvrigt kan sige om begge parter. Vi glæder os meget over at få tilknyttet Michael og jeg vil gerne rose den professionelle og gode dialog, vi har haft med både Michael, hans rådgiver og FC København i forbindelse med udlejningen.

Cheftræner Kasper Hjulmand har fået tilført en dygtig spiller, hvilket han naturligvis glæder sig over: – Det er ingen hemmelighed, at vi har haft Michael Jakobsen på ønskesedlen af flere omgange, så det er naturligvis en rigtig positiv nyhed, at det nu er lykkes at tilknytte ham. Vi har en række unge forsvarsspillere med stort potentiale i truppen, og at vi nu kan tilføre den del af holdet en spiller med både erfaring og kvalitet, som samtidig kan lære fra sig, er et stort plus for alle. Det vil de unge også få meget stor gavn af både nu og i fremtiden. –  Vi har fået tilgang af en venstrebenet forsvarsspiller, der både er dygtig i defensiven og i spillet med bolden. Samtidig er han sulten og brænder for at komme i gang, og det er dét vi altid leder efter. Michael Jacobsen selv ser frem til at spille i FC Nordsjælland: – FC Nordsjælland spiller noget af det mest seværdige fodbold herhjemme og har med et godt set-up en god og positiv indgangsvinkel til tingene. Der var egentlig ikke så mange overvejelser, da muligheden kom på banen; det var bare om at slå til. – Jeg er vel det, man kalder en spillende forsvarsspiller, og har været vant til lignende tilgang til spillet fra min tid i Spanien, så jeg tror det er et godt match med mig og FC Nordsjælland. – Jeg glæder mig meget til at komme i gang og lære både trænere og spillere bedre at kende, så jeg kan hjælpe holdet til at blive endnu bedre. Min form er fin, jeg har haft en fornuftig opstart uden skader, så med lidt spilletid burde formen være god relativt hurtigt. – Jeg håber selvfølgelig på så meget spilletid som muligt, men vil først og fremmest hjælpe holdet og klubben så godt jeg kan.

Du kan se interview med Michael Jakobsen på FCN TV HER. Kl. 13:30 træner Michael Jakobsen med de spillere, der ikke er i truppen til aftenens kamp mod Viborg FF. Du får i aften mulighed for at byde Michael Jakobsen og de andre nye ansigter i truppen velkommen til FC Nordsjælland, når de før kampen præsenteres foran publikum. Efterfølgende er Michael Jakobsen naturligvis også at finde i autografzonen, hvor alle spillerne kommer ud og hilser på. Køb dine billetter til kampen mod Viborg FF HER!