FC Nordsjælland møder Kaiserslautern

Kategorier

FC Nordsjælland møder Kaiserslautern

Lørdag kl.16.00 spiller FC Nordsjælland mod tyskerne på deres stadion.

FCN satte fredag kursen mod Tyskland og Kaiserslautern for at spille træningskamp mod det tyske 2.Bundesliga mandskab. Tyskerne har hver sæson en åbningsmatch, hvor de præsentere holdet og nye spillere for fremmødte fans. Der forventes op i mod 15.000 tilskuere til kampen, og det glæder cheftræner Kasper Hjulmand at der venter endnu en god test på træningslejren. – Det er et svært hold at spille i mod, og vi ved at de tyske hold er stærke og denne her kamp bliver i nogle gode rammer, hvilket også er grunden til at vi har valgt at rejse lidt længere. Så det bliver helt sikkert en god test for os, fortæller Hjulmand. Hvis du vil høre mere fra om hvor langt trænerteamet er kommet med at finde de 11, som skal starte inde, så skal du se videoen ovenfor. Truppen til kampen mod tyskerne bliver alle der med på lejren, dog ikke Morten Nordstrand og Kristian Lindberg, som lige mangler det sidste før de kan være fuldt med igen. FC Nordsjælland spiller kl.16.00, og der vil være opdatering på klubbens Facebook side, som du kan finde HER.