FC Nordsjælland lejer Villadsen ud til AC Horsens

Kategorier


Thomas Villadsen skifter tigeren på brystet ud til fordel for AC Horsens – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland lejer Thomas Villadsen ud til AC Horsens

Målmanden skifter på lån for resten af sæsonen, og dermed resten af hans kontrakt periode i FCN.

28-årige Thomas Villadsen har måtte stå i skyggen af landsholdsmålmand Jesper Hansen, og selvom det kun er blevet til to kampe i pokalturneringen mod Svebølle og FC Midtjylland, har der været stor tilfreds med indsatsen fra målmanden: Sportsdirektør Jan Laursen: – Thomas Villadsen har igennem hele sin periode i FC Nordsjælland arbejdet upåklageligt på træningsbanen, og været med til at holde Jesper Hansen skarp. Men da der ikke var udsigt til spilletid for Thomas i FCN, og det ønske har været stort, vil vi ikke stå i vejen for den mulighed som nu er opstået. – Han kom hjem til os sidste sommer, og har i den grad været med til at holde vores træningsmiljø på toppen og vi glæder os nu over at Thomas får muligheden for førsteholds fodbold og ønsker ham held og lykke fremover, fortæller Jan Laursen. Thomas Villadsen selv ser frem til mere fast spilletid. – Det bliver dejligt med noget mere fast spilletid, det er det jeg har sultet efter i det sidste års tid. Jeg glæder mig til den opgave som er foran mig nu, men det er utrolig vemodigt, ikke at skulle sætte mine ben i FC Nordsjælland på daglig basis mere. Det har simpelthen været i en klasse for sig, at have været en del af en klub med så godt et træningsmiljø og med så mange fantastiske mennesker, så fremfor at sige farvel vil jeg sige på gensyn, siger Thomas Villadsen. Thomas Villadsen afslutter dermed sin anden periode i FC Nordsjælland, han var også i klubben i efteråret 2009.