FC Nordsjælland køber U/21-landsholdsspiller

Kategorier


Oliver Thychosen træner for første gang onsdag med sine nye holdkammerater – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland køber U/21-landsholdsspiller

Oliver Thychosen er hentet i Vejle Boldklub på en 4-årig aftale.

Vejle Boldklub, Oliver Thychosen og FC Nordsjælland er blevet enige om transfer for den 20-årige offensive spiller, som skifter med omgående virkning til de nordsjællandske sølvvindere. Sportsdirektør Jan Laursen udtaler: – Vi er rigtig glade for at det igen er lykkedes at tiltrække en lovende ung spiller som er med omkring det danske U/21-landshold. Vi har fulgt Oliver igennem flere år, og glæder os over at det endelig er lykkedes at få hans underskrift, så han nu har commitet sig til vores projekt og ambitiøse fremtidplaner. Samtidigt skal der lyde en stor tak til Vejle Boldklub for en god og konstruktiv dialog, som ikke har været nem for dem, da det både var en ægte Vejle-dreng de skulle sige farvel til samtidigt med der var flere bejlere til Olivers underskrift. – Vi tror på at Oliver vil passe rigtig godt ind i den måde, som vi ønsker at gribe tingene an på. Han er en ung spiller med speed i fødderne og et stort potentiale, hvor vores rammer og dygtige trænerstab og spillertrup forhåbentlig vil være med til at bringe ham op på næste niveau. I første omgang skal vi dog vise Oliver tålmodighed og lade ham falde til i de nye omgivelser og vænne sig til vores træningsmetoder, udtaler Jan Laursen. Den lynhurtige offensiv spiller træner i dag med for første gang med truppen, og er derfor allerede søndag klar til at skulle tage med på træningslejr og vise sine kvaliteter, hvilket glæder cheftræner Kasper Hjulmand. – Vi glæder os til at få Oliver med i vores træninger og arbejde ham ind i truppen. Han er en yderst spændende ung offensiv spiller som passer godt ind i vores opfattelse af spillet. Godt blik for spillet, fleksibel, hurtig og med god anvendt teknik. Han kommer ind i en stærk trup og vi har god tid til at udvikle på Oliver, og springet fra 1. division til toppen af superligaen kræver tilvænning. Potentialet er der og nu glæder vi os bare til at komme igang med at arbejde, siger cheftræneren. Oliver Thychosen, som kan spille helt i front eller på kanten, glæder sig til at blive en del af FC Nordsjælland. – Jeg glæder mig over skiftet og det bliver spændende at blive en del af det setup som FC Nordsjælland har. Jeg har kun hørt godt om den måde de træner på, hvor der er stor fokus på at udvikle den enkelte spillers kvaliteter, med mange trænere i dagligdagen. – Jeg synes at spillestilen er interessant og noget som jeg ser frem til at blive en del af.  Det gode træningsmiljø og udviklingsmuligheder gjorde det nemmere at vælge FCN til blandt de andre alternativer. Det bliver bare dejligt at komme i gang på banen og vise mine kvaliteter, fortæller Oliver Thychosen.

Du kan se et længere interview med Oliver Thychosen på FCN TV kl.14.00. Oliver Thychosen har 17 ungdomslandskampe på CV’et, og i sidste sæson scorede han syv mål for Vejle Boldklub.