FC Nordsjælland køber Martin Vingaard

Kategorier


Vingaard sammen med Kasper Hjulmand – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland køber Martin Vingaard

FC Nordsjælland, Martin Vingaard og F.C. København er blevet enige om en transfer for den offensive spiller, som omgående skifter til FCN.

Martin Vingaard har igennem flere sæsoner været en markant profil hos F.C. København og det er med stor glæde for Sportsdirektør Jan Laursen, at Vingaard nu skal spille med tigeren på brystet. – Det er meget glædeligt, at det er lykkedes at hente en kapacitet, som Martin Vingaard. Det har været nogle lange og intense forhandlinger, men Martin har hele tiden vist stor lyst til, at blive en del af vores projekt, og derfor har vi også kæmpet ekstra hårdt for at få det til at lykkedes. Og vi glæder os nu over at kunne tilføre truppen en rutineret og sulten spiller, som vi er overbeviste om vil gøre sit ypperste til såvel træning som kamp. – Det er har været en god og professionel dialog med FCK, som mundede ud i skiftet for Martin, som var i gang med sidste kontraktår, efter en god tid hos FCK, fortæller Jan Laursen. Kontrakten med Martin Vingaard løber i tre år, altså indtil sommeren 2016, og Vingaard ser frem til at blive en del af FCN-truppen. – Jeg glæder mig sindssygt til at komme i gang i FC Nordsjælland, og blive en del af det projekt, som klubben har kørende. Man må sige, at det er en klub i rivende udvikling, og jeg håber og tror på, at jeg kan være med til at tage det endnu videre med den erfaring jeg har skaffet mig i FCK, hvor jeg har været glad for mine år. – Det har været tid til at prøve noget nyt, og det bliver spændende, at blive en del af en ung og stærk trup, som har et stort potentiale. – Det bliver dejligt at komme helt op på niveau igen efter et lidt forsømt forår, og jeg er sikker på, at jeg nok skal finde mit gamle niveau og blive endnu bedre i FC Nordsjælland. Det er et hold som spiller fodbold efter mit hoved, og det betyder meget for mit valg, og jeg er sikker på at jeg kommer til at passe godt ind. Jeg er taknemmelig for at klubben har villet give mig chancen, og jeg håber på at kunne betale den tilbage, siger Martin Vingaard. FC Nordsjælland er lige nu på træningslejr i Polen, og Martin Vingaard er allerede blevet en del af det og har sit første træningspas med sine nye holdkammerater tirsdag formiddag. Cheftræner Kasper Hjulmand: – Martin er en sulten spiller, som vi glæder os rigtig meget til at få ind i truppen. Han har vundet mesterskaber, spillet Champions League og præsterede på et højt niveau igennem flere sæsoner. Så det er absolut en spiller som passer godt ind i vores miljø, og som vi tror på kan hjælpe os videre i vores udvikling, fortæller Kasper Hjulmand. 28-årige Martin Vingaard får nummer 10 i FC Nordsjælland og kan allerede tirsdag komme i kamp når der spilles kamp mod Lech Poznan tirsdag aften. FCN TV bringer senere et længere interview med Martin Vingaard.