FC Nordsjælland henter Kim Aabech

Kategorier


Kim Aabech er med spillerbussen til træningskampen mod Esbjerg fB – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland henter Kim Aabech

Angriberen sætter sin underskrift på en 2-årig aftale.

Kim Aabech vil allerede senere i dag spille sin første kamp for FC Nordsjælland når han er med i truppen til træningskampen mod Esbjerg fB. Sportsdirektør Jan Laursen udtaler: – Med tilgangen af Kim Aabech får vi en rutineret spiller som har præsteret på et højt niveau, selvom han til tider har oplevet modvind. Vi er selvfølgelig beviste om Kims historik, men vi har haft nogle gode og grundige samtaler, hvor vi er blevet bekræftet i, at vi sammen kan få en stærk spiller til vores hold. Vi glæder os til at opleve Kim i vores egne rammer, hvor vi tror på, at han kan nå sit topniveau, fortæller Jan Laursen. 30-årige Kim Aabech er et kendt ansigt for FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand, da de har arbejdet sammen i Lyngby Boldklub. – Jeg tror at Kim har lært en masse de seneste år. Han stiftede bekendtskab med professionel fodbold i en sen alder, og derfor tror jeg han har sine bedste fodboldår foran sig. Han kommer ind på et stærkt hold med en utrolig stærk kultur, som jeg tror vil gøre Kim godt, så han med sine store fodboldmæssige kvaliteter kan hjælpe holdet frem mod gode resultater. Kim er en anderledes type fodboldspiller, i forhold til det vi råder over i forvejen, og derfor er det et fantastisk supplement til truppen. Vi glæder os til at få integreret Kim i holdet, så vi kan hjælpe hinanden henimod nogle sejre, siger Kasper Hjulmand. Kim Aabech får nummer 9 på ryggen, og kommer altså nu til at spile med tigeren på brystet. – Jeg er glæder mig helt sindsygt til at blive en del af det setup, som FC Nordsjælland kan tilbyde, og jeg glæder mig til en ny udfordring. Jeg er sikker på, at det er det rigtige valg, specielt fordi der bliver spillet fodbold på en måde, som inspirerer mig. Derfor har det heller ikke været et svært valg. Jeg har været meget glad for min tid i Lyngby, men ser nu også frem til at bidrage og blive en del af en topklub i dansk fodbold. Det er kl.13.30 at FC Nordsjælland spiller mod Esbjerg fB i Næsby på Fyn. FCN’s nye nummer 9 har to Ligalandsholdskampe på CV’et og Aabech har spillet 239 kampe og scoret 75 mål for Lyngby Boldklub.