FC Nordsjælland henter Jens Stryger Larsen

Kategorier


Sportsdirektør Jan Laursen siger velkommen til Jens Stryger Larsen, der kommer til at spille med trøje nr. 15 hos FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland henter Jens Stryger Larsen

FC Nordsjælland og Jens Stryger Larsen har underskrevet en tre-årig kontrakt, og den hurtige spiller fra Brøndby tilslutter sig straks træningslejren i Polen

Jens Stryger Larsen havde kontraktudløb i Brøndby 1. juli og har været en ombejlet Superliga-profil med fri transfer. FC Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen er derfor særdeles glad for, at det nu er lykkedes at få Stryger til Farum Park: – Det er fantastisk at kunne hente endnu en etableret dansk Superliga-spiller. I Stryger får vi en spiller med høj fart, og én, der kan dække mange positioner, og som har fysik og energi på et meget højt niveau. – Han var uden tvivl en afgørende faktor til, at Brøndby forblev i den bedste række. Han viste stor mental styrke hele vejen gennem en udfordrende sæson for Brøndby, lyder det fra Jan Laursen. Jens Stryger Larsen er 22 år og har repræsenteret Danmark 45 gange på diverse ungdomslandshold, heraf de syv på U/21 landsholdet. Han debuterede for Brøndby i Superligaen i november 2009 mod netop FC Nordsjælland, og nu glæder han sig til de nye store udfordringer med tigeren på brystet: – FC Nordsjælland har de seneste sæsoner vist, at det er en topklub i Danmark med et super godt træningsmiljø. Det er lige præcis den udfordring, jeg har brug forpå nuværende tidspunkt. – Jeg ser optimale muligheder for at videreudvikle mig hos FCN. Mine ambitioner er store med drømme om både landshold og udlandet engang i fremtiden. Jeg tror på, at skiftet til FC Nordsjælland er det rigtige skridt på vejen, siger Jens Stryger Larsen. Også FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand ser store perspektiver i det fremtidige samarbejde: – Vi er utrolig glade og stolte over, at Stryger har valgt at komme her. En spiller, som har vist gennem flere sæsoner, og specielt i den sidste, en utrolig dynamik og gennembrudsstyrke. Og så er han løbestærk. Et godt supplement til truppen, som gør, at vi får tilført aggressivitet og fart til holdet. – Han har potentialet til noget rigtig stort, og vi glæder os til at arbejde med ham, så vi kan gøre ham endnu klogere og måske mere rolig i nogle sammenhænge, men stadigvæk udnytte sin dynamik. Vi tror på, at det her er stedet, hvor han kan få lagt det næste lag på sit spil, og derfor vil han være en gevinst for holdet. Nu glæder vi os bare til at få ham ned i træningslejren og få ham arbejdet ind i gruppen, siger Kasper Hjulmand. Jens Stryger Larsen har fået sin fodboldopdragelse i Frem Sakskøbing og LFA, inden han via Herfølge kom til Brøndby som senior. Hos FC Nordsjælland kommer han til at spille med nr. 15 på ryggen. Han er den anden danske Superligaprofil, FC Nordsjælland henter til Farum Park i denne uge, da det i går lykkedes at signe Martin Vingaard fra FCK, som allerede kan få sin første optræden med tigeren på brystet i dagens træningskamp i Polen mod Lech Poznan.