FC Nordsjælland ansætter ny administrerende direktør

Kategorier


Ole Palmå er ny administrerende direktør i FC Nordsjælland – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland ansætter ny administrerende direktør

Mandag d. 15. juli tiltræder Ole Palmå som ny administrerende direktør i FC Nordsjælland, hvor hans fokus bliver, i samarbejde med resten af ledelsen i selskabet, at fastholde og udbygge den positive kommercielle udvikling i selskabet.

FC Nordsjælland har i de senere år oplevet en vedvarende fremgang i sine aktiviteter på og uden for fodboldbanen. Den positive udvikling har rod i et langsigtet strategisk arbejde med fokus på udvikling af organisationen sportsligt såvel som kommercielt, og ansættelsen af Ole Palmå skal ses som en videreførelse af denne strategi. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen udtaler: – Ole Palmå er ansat med primært fokus på videreudvikling af den kommercielle del af selskabet og direkte ansvarlig for salgsafdelingen. Jeg forventer, han vil tilføre organisationen en masse erfaring og inspiration, samtidig med, han vil være en stærk sparringspartner for resten af ledergruppen omkring de overordnede strategier. – I første omgang vil Ole Palmå bruge ressourcerne internt på strategiarbejdet og på arbejdet med at vedligeholde og udbygge vores vigtige – og hastigt voksende – netværk af partnere. Her vil vi stå endnu bedre rustet med Ole Palmås netværk og erfaring med især de større partnere. – Ole Palmå vil naturligt indtræde som FC Nordsjællands repræsentant i diverse branche-organer, hvor han og jeg, sammen med relevante ledere i organisationen, vil sikre de bedst mulige løsninger til fordel for både FC Nordsjælland og dansk fodbold. – Det er dybt i vores DNA, at vi har en ydmyg tilgang til vores forretning og omgivelser, men når det er sagt er den overordnede målsætning, at FC Nordsjælland sportsligt, kommercielt og organisatorisk via rettidig omhu og en kontrolleret vækst, skal være blandt de ledende klubber i dansk fodbold i de kommende mange år. Administrerende direktør Ole Palmå udtaler: – FC Nordsjælland har gennem de senere år leveret en række imponerende resultater, og har arbejdet sig til, at blive en ekstremt attraktiv klub, når det gælder om at tiltrække partnere, fans, spillere, ledere og medarbejdere. – Med Allan K. Pedersen og Jan Laursen i spidsen, har man arbejdet målrettet og professionelt på bl.a. at skabe en stærk sportslig sektor, hvor resultaterne med sølv, guld, Champions League og pokaltitler taler for sig selv. – Samtidig har organisationen gennemgået en positiv udvikling, Den succes skal vi bygge videre på i særdeleshed kommercielt, ved at få endnu flere sponsorer og fans til Farum Park. FCN er vel Danmarks pt. mest sympatiske og interessante sportsbrand med det største potentiale, og det skal vi have respekt for og arbejde målrettet videre med. – Jeg ser FC Nordsjælland som en vigtig del af fremtidens topfodbold i Danmark og jeg glæder mig usigeligt til, at komme i gang og blive en del af dén rejse, der allerede er i fuld gang. I første omgang vil jeg bruge tiden på, at sætte mig fuldt ind i organisationen, så jeg hurtigst muligt kan bidrage til udviklingen. Ole Palmå har blandt andet været administrerende direktør og kommerciel direktør i Brøndby IF, salgs- og marketingdirektør i PowerBrands A/S, Salgsdirektør i Coca Cola Tapperierne A/S og International Sales Manager i Carlsberg Group. Med Ole Palmås tiltræden består direktionen i FC Nordsjælland af: Administrerende direktør Ole Palmå, sportsdirektør Jan Laursen og økonomidirektør Carsten Pedersen. Eventuelle spørgsmål til ovenstående og kontakt med Ole Palmå foregår via Steen Laursen (30783633).