FC Nordsjælland ankommet til Polen

Kategorier

FC Nordsjælland ankommet til Polen

Den næste uge står på intenst arbejde for FCN-spillerne når de skal være sammen 24 timer i døgnet.

Søndag eftermiddag mødte spillerne i Københavns Lufthavn, og her gik turen med fly til Berlin og videre med bus til Opalenica i Polen, hvor Hotel Remes bliver spillernes hjem indtil fredag, hvor holdet rykker til Tyskland. Kort efter ankomsten til Hotel Remes stod på hurtig omklædning og så en tur på træningsbanen for at få gang i benene, og mærke græsset på banerne. Den kommende uge byder på daglige træningspas og to træningskampe. Første kamp er tirsdag mod Lech Poznan og fredag går turen så videre til Tyskland, hvor FC Nordsjælland skal spille mod 1. FC. Kaiserslautern. Hvis du gerne vil holde dig opdateret på træningslejren, så skal du følge med på Facebook, Twitter og FCN TV. I videoen ovenfor kan du se hvordan første dag på træningslejren er forløbet.