Champions League til Superliga-priser

Kategorier


Sørg for at få købt din billet til de to første kampe i Farum Park – foto: Boesenfoto.dk

Champions League til Superliga-priser

Tirsdag den 30. juli får Farum Park besøg af de russiske giganter fra Zenit St. Petersburg og billetsalget til kampen er i fuld gang online.

Billetsalget er i gang online og selvom forsalget for sæsonkortholdere er gået over al forventning, er der stadig gode pladser i mange FCN-afsnit. Priserne er fastsat som til udvalgte Superliga-kampe: 175,- for vokse og 75,- for børn (under 18 år). FC Nordsjælland glæder sig til at kunne byde velkommen til Champions League fodbold i Farum Park, således at så mange som muligt i nærområdet kan få en oplevelse af den specielle stemning der omkring kampene i den fine turnering. Det er de russiske giganter som kommer på besøg med mange store navne som Hulk, Crisicito, Tymoschuk, Arshavin og mange andre. Info:
UEFA Champions League-kvalifikationsrunde 3
Tirsdag den 30. juli kl.19.00 i Faurm Park
FC Nordsjælland-FC Zenit Skt. Petersburg
Priser: 175,- (Voksne), 75,- (Børn, under 18 år) DBU-kort skal senest være ombyttet til en fysisk billet 3 dage før kampen. Sidste mulighed for ombytning er derfor lørdag den 27.7. DBU-kortet kan ombyttes i FCN shoppen. Husk gyldigt ID. Der er ikke adgang til denne kamp på ungdoms- eller FSN-kort. Partnere får direkte besked om billetter. Billetter til udebaneafsnittet foregår til UEFA-kampe via gæsteholdet. KØB DINE BILLETTER TIL CL-KVALIFIKATIONSKAMPEN HER! Spørgsmål til dette stiles til billetter@fcn.dk.