Billetinfo: FC Nordsjælland-FC Zenit Skt. Petersburg

Kategorier


Der er bare om at få fundet sit fedeste FCN-gear frem til den første CL-kval. kamp i Farum Park 30.juli – foto: fcn.dk

Billetinfo: FC Nordsjælland-FC Zenit Skt. Petersburg

Tirsdag den 30. juli får Farum Park besøg af det russiske storhold Zenit Skt. Petersburg.

Billetsalget åbner mandag den 22. juli kl. 14:00. Priserne bliver som til Superliga-kampe (udvalgte kampe), og bliver 175,- for vokse og 75,- for børn (under 18 år). Billetsalget for sæsonkort-holdere, som har forkøbsret til de europæiske-kampe, er allerede nu åben og kan foretages HER. Sæsonkort-holdere kan købe op til to billetter pr. sæsonkort. Forkøbsretten løber mellem fredag den 19.juli og indtil mandag den 22. juli kl. 12:00. Alle sæsonkortholdere har fået direkte besked. FC Nordsjælland kan se frem til at få besøg af nogle af de største internationale profiler på et hold, der tæller navne som Hulk, Axel Witsel, Andrey Arshavin og mange flere. Så hvis du har planer om at se FC Nordsjælland i aktion imod FC Zenit, så skal du være på klar på tasterne,når billetsalget åbner på mandag kl. 14:00. Info:
UEFA Champions League kvailfikation
FC Nordsjælland-FC Zenit Skt. Petersburg tirsdag den 30. juli kl.19.00* i Faurm Park
Priser: 175,- (Voksne), 75,- (Børn, under 18 år)
Billetsalget åbner mandag 22. juli kl. 14:00. Link til sæsonkort: http://billetter.fcn.dk/forward/presaleVoucherkode: Stregkodenummer på dit sæsonkort Der er ikke adgang til denne kamp på ungdoms- eller FSN-kort. Partnere får direkte besked om billetter. KØB DINE BILLETTER FRA MANDAG 22. JULI KL. 14:00!