Akkreditering FC Nordsjælland-FC Zenit

Kategorier


Deadline for akkreditering er torsdag kl.12.00 – foto: fcn.dk

Akkreditering FC Nordsjælland-FC Zenit St. Petersburg

Deadline for akkreditering til FC Nordsjælland vs. FC Zenit St. Petersburg 30. juli 2013 i Farum Park.

Akkreditering til UEFA Champions League kvalifikations-kampen mellem FC Nordsjælland og FC Zenit St. Peterburg d. 30. juli er åben. Alle henvendelser skal ske til sl@fcn.dk og ksk@fcn.dk senest torsdag d. 25. juli kl. 12:00. Ved fremsendelse af akkrediteringsønske, venligst inkludér følgende: Navn:

Medie:

Funktion:

Journalist ID:

Behov for bord: Ja/Nej Alle medier vil modtage svar på akkrediterings-ønske senest fredag d. 26. jui kl. 16:00. Grundet et begrænset antal presse-plaser, kan vi ikke garantere alle bordplads og det er derfor vigtigt, at bord kun ønskes ved absolut behov. Træning for de to hold er endnu ikkefastlagt. Nærmere information omkring presseaktiviteter følger ved eventuel godkendelse af akkreditering. For yderligere information kontakt venligst Kristoffer Skadhauge på ksk@fcn.dk, cc Steen Laursen på sl@fcn.dk. English version: Accreditation for FC Nordsjælland vs. FC Zenit St. Petersburg the 30. Of July 2013. Accreditation for above game is now open, and all accreditation requests for the game in Farum Park should be sent to ksk@fcn.dk, cc sl@fcn.dk Thursday 25th July at 12:00 CET the latest. Included in the accreditation request, please send following information: Name:
Media:

Function:

Journalist ID:

Tabel needed: Yes/No
All media will receive confirmation of accreditation request on Friday 26th July at 16:00 CET. Pre-match press activities FC Nordsjælland will inform all media about media activities in the confirmation mail. For further information you are welcome to contact our Media Officer Steen Laursen at sl@fcn.dk or press coordinator Kristoffer Skadhauge at ksk@fcn.dk.