AC: Super fede kampe der venter

Kategorier


Anders ‘AC’ Christiansen glæder sig til det russiske storhold – foto: fcn.dk

AC: Super fede kampe der venter

FC Nordsjælland fik fornøjelsen af FC Zenit Skt. Petersburg i UEFA Champions League kvalifikationen.

Der venter en svær kamp når russerne skal nedkæmpes, men FC Nordsjællands nummer 5 Anders ’AC’ Christiansen ser frem til den hårde modstand. – Det er uden tvivl den sværeste modstander vi har trukket, og det bliver to hårde kampe, hvor vi virkelig skal præstere på et højt niveau. Men det var nu ikke fordi de andre modstandere var nemme, og det bliver bare spændende at blive udfordret på det niveau, fortæller AC. Zenit blev i sidste sæson nummer 2, og befinder sig som nummer 23 på UEFA’s koefficient, og til sammenligning ligger FC Nordsjælland nummer 125 på UEFA’s liste. Og selvom om forskellen ses tydeligt ud fra tidligere sæsoners resultater, så tror AC på at holdet kan levere en god præstation. – Det bliver en super fed oplevelse, og vi glæder os til at spille kampene, men det er bestemt ikke sådan at vi bare ligger os ned inden kampen er spillet. Vi skal ud og arbejde stenhårdt og spille vores eget spil, og forsøge at skaffe et godt resultat, og vi har intet at frygte. – Jeg kender ikke så meget til Zenit, jeg ved de har Hulk og det er et hold, som har præsteret godt i et par sæsoner, specielt i Europa, men jeg kender ikke alle deres spillere, slutter AC. FC Nordsjælland vil i eftermiddag melde ud på fcn.dk om billetsalg og spilledatoerne.