AC: For fulde gardiner mod Zenit

Kategorier

AC: For fulde gardiner mod Zenit

Midtbanespilleren glæder sig voldsomt til kampen mod FC Zenit i Farum Park.

Anders ‘AC’ Christiansen er ikke i tvivl om at det bliver mere end almindeligt svært i kampen mod de russiske giganter, men ‘AC’ tror også på at holdet har en chance, hvis alle spiller op til deres bedste. – Det er selvfølgelig en super fed kamp, en god test for os mod et super stærkt hold, og jeg håber på at vi kommer ud for fulde gardiner med masser af energi. Vi skal finde vores spil og ikke bare tro at vi kan pakke os, så vi skal forsøge at byde dem op til dans, fortæller Anders Christiansen. Du kan høre meget mere fra ‘AC’ i videoen ovenfor. Du kan læse mere om opvarmsningsfesten HER, den starter kl.16.00 ude foran hotellet. Hvis ikke du har fået købt din billet, så skal du snart se at få det gjort. Du kan gøre det HER.
Anders ‘AC’ Christiansen håber på at se mange fans til kampen mod Zenit – foto: boesenfoto.dk