U/17 viste også klassen

Kategorier


U/17 slutter sæsonen af med to hjemmekampe i denne uge mod Lyngby i morgen tirsdag kl. 18.30 og mod HB Køge lørdag kl. 13.

 U/17 viste også klassen

Det var ikke kun FC Nordsjællands U/19 DM-vindere, der kunne juble i Farum Park lørdag. U/17 viste også flaget med en 2-0 sejr over Silkeborg

U/17 Liga: FCN-Silkeborg 2-0 (2-0)
Mål: 8. minut 1-0 Souheib Dhaflaoui. 20. minut 2-0 Marcus Ingvartsen. FC Nordsjællands U/17 spillere skulle lørdag prøve at koncentrere sig om opladning til kamp, mens klubkammeraterne fra U/19 mandskabet festede for DM-guldet og fik overrakt medaljer. Men det tog U/17 spillernes heldigvis bare som en ekstra motivationsfaktor, og de var i den grad klar fra start til at gentage U/19 holdets sejr over Silkeborg. Der var kun spillet otte minutter, da FCN bragte sig i spidsen med 1-0 ved Souheib Dhaflaoui og midt i 1. halvleg øgede Marcus Ingvartsen til 2-0. Begge scoringer var flotte, og generelt styrede FCN kampen fint med masser af tempo i spillet. Det gav stor boldbesiddelse til FCN og også chancer til flere mål. Silkeborg skabte dog også et par rigtig gode muligheder  i slutningen af 1. halvleg. Ingen af holdene formåede at udnytte målchancerne i 2. halvleg. FC Nordsjælland havde de fleste og 2-0 sejren var mere overbevisende, end cifrene fortæller. Cheftræner Sune Jensen var glad for indsetsen: – Vi havde fokus på at vinde og dermed få revanche for den sløje indsats i ugens pokalfinale. Det var dejligt at se den trodsreaktion, spillerne viste, og nu skal vi bare vise samme vilje i de to afsluttende kampe i denne uge, siger Sune Jensen. FCN spiller hjemme mod Lyngby i morgen tirsdag kl. 18.30 og slutter sæsonen af i U/17 Ligaen med kamp i Farum Park mod HB Køge på lørdag 15. juni kl. 13.00.