U/17 sluttede sæsonen med sejr

Kategorier

 


FCN’s Souheib Dhaflaoui med et skud på mål.

U/17 sluttede sæsonen med sejr

FC Nordsjællands U/17-hold spillede lørdag den sidste kamp mod HB Køge.

2-0 sejr over HB Køge i forårets sidste kamp blev et godt punktum for en god forårssæson. Andreas Skovgaard scorede til 1-0 efter 40 minutter og i 2.halvleg sørgede Mikkel Hansen for 2-0 målet i det 59 minut.
Vi kontrollerede kampen fint qua vores gode positioner og spillede en fin kamp. HB Køge skiftede imellem at presse højt og stå meget langt tilbage på banen. Og vi klarede begge ting fint, siger Cheftræner for U/17-holdet Sune Jensen, som også var glad for det stabile forår som de unge FCN-spillere har vist.
– Dejligt at slutte en flot forårssæson af med 3 sejre i træk og 3 clean sheets. Vi slutter som nummer 4 i forårssæsonen og på en 9 plads i ligaen. Hvilket er stærkt af drengene rent mentalt, efter vi gik på vinterpause i bunden af rækken. Stor cadeau til drengene for at rejse sig, ovenpå et mentalt hårdt efterår, fortæller Sune Jensen.

U/17-holdet har i dag, tirsdag, sidste træning inden truppen tager på ferie.