U/17 Ligaholdet vandt igen

Kategorier


U/17 holdet slutter sæsonen af hjemme i Farum Park mod HB Køge på lørdag kl. 13.

U/17 Ligaholdet vandt igen

Med en 1-0 sejr over Lyngby rykker FC Nordsjælland pænt frem i tabellen, inden der er sæsonafslutning lørdag på hjemmebane

U/17 LIga: FCN-Lyngby 1-0 (0-0)
Mål: 80. minut 1-0 Magnus Nathansen For anden kamp i træk vandt FC Nordsjælland i U/17 Ligaen. Hjemmekampen og lokalopgøret mod Lyngby blev vundet 1-0 på en scoring i tillægstiden, og dermed rykket holdet pænt frem i tabellen, før sæsonen på lørdag kl. 13 sluttes af i Farum Park mod HB Køge. FC Nordsjælland var spildominerende det meste af tiden, men alligevel kneb det med at omsætte spillet til målchancer, og derfor lod den forløsende scoring vente på sig til et godt stykke ude i kampens tillægstid. Her fik FCN endelig held med et pres i et tætpakket Lyngby-felt, hvor Magnus Nathansen fik scoret på en aflevering fra Souheib Dhaflaoui. Så var der FCN-jubel, og kort efter lød slutfløjtet. – Nu mangler vi kun kampen på lørdag hjemme mod HB Køge, og vi fokuserer på at følge op på et godt forår med endnu en sejr, siger cheftræner Sune Jensen.