Truppen til kampen mod FC Vestsjælland

Kategorier

Truppen til kampen mod FC Vestsjælland

Lørdag kl.13.00 spiller FC Nordsjælland mod FC Vestsjælland i Farum Park.

Bassel Jradi og Martin Hansen er begge med i truppen til den første træningskamp, så hvis du vil se de to nye spillere i aktion, så skal du kigge forbi Farum Park. – Alle der er klar til kamp kommer i spil og får minutter i benene. Det er første kamp, og vi kommer også til eksperimentere med lidt forskellige ting. Men det handler i første omgang om at få nogle meter i benene og finde rytmen, fortæller Kasper Hjulmand. Trænerteamet har udtaget 20 spillere til kampen, men der vil være mulighed for at se flere de unge spillere i aktion sammen med de to nye indkøb. Flere spillere bliver skånet eller er igang med et genoptræningsforløb og disse indgår ikke i truppen endnu. Grillen vil være tændt og boderne åbne til drikkevarer og der vil være gratis adgang til kampen, så hvis du vil se FCN i deres første træningskamp i Farum Park, så skal du kigge forbi kl.13.00. Portene åbnes kl.12.30 til kampen. Truppen til kampen mod FC Vestsjælland i Farum Park kl.13.00: Martin Hansen
David Jensen
Francisco Calvo
Conor O’Brien
Nicolai Stokholm
Morten Nordstrand
João Pereira
Søren Christensen
Mark Gundelach
Ivan Runje
Mario Ticinovic
Kamal Issah
Bassel Jradi
Lasse Petry
Mikkel Jensen
Pascal Gregor
Emiliano Marcondes
Andreas Maxsø
Nicolai Johannesen
Hakan Redzep