Tre mål af Lindberg på U/19 landsholdet

Kategorier


Kristian Lindberg har vist sin målfarlighed i Superligaen for FCN, og nu har det succesrige U/19 landshold også glæde af hans målnæse. (Foto: Boesenfoto.dk)

Tre mål af Lindberg på U/19 landsholdet

– Vi nød det, men nu gælder det Portugal, og vi skal præstere hver gang, siger FCN-angriber Kristian Lindberg efter Danmarks knusende 5-0 sejr over Bulgarien

Dansk fodbolds fremtid tegner lys, hvis man tager U/19 landsholdets bedrifter som retningspil. Også anden kamp under EM-kvalifikationen i Portugal vandt Danmark overbevisende 5-0. Først var det Tjekkiet, det gik ud over, og i går fik Bulgarien samme tur, så der nu er lagt op til en super finale søndag mod værtsnationen Portugal om billet til EM slutrunden i juli. FC Nordsjælland er godt repræsenteret på det succesrige U/19 landshold. Nicolai Johannessen spillede igen med fra start og gjorde det godt hele kampen igennem i centerforsvaret, og Kristian Lindberg udnyttede på flotteste vis, at han fik chancen i front fra start. Lindberg blev noteret for et fornemt hattrick. FCN angriberen gjorde det til 1-0 på et flot mål efter 35 minutter, og han udnyttede et straffespark til 2-0 kort før pausen. Kristian Lindberg scorede sit tredje mål til 4-0 midt i 2. halvleg. Kristian Lindberg kunne glæde sig både over resultatet og sin egen indsats: – Det var en dejlig følelse i går. Jeg nød det og holdet nød sejren. Men allerede lige efter kampen begyndte vi at tænke fremad mod Portugal på søndag, og der er kæmpe konkurrence om pladserne, så man skal vise sig frem ved hver træning og arbejde hårdt. – Jeg håber selvfølgelig at spille, men det op til træneren, Thomas Frank, at vælge. Det vigtigste er, at vi snupper sejren, så er det mindre vigtigt, hvem der spiller, siger Kristian Lindberg til fcn.dk Se mere om kampen og en video af målene på DBU’s hjemmeside ved at KLIKKE HER Også FC Nordsjællands eget U/19 Ligamandskab kan se frem til en spændende weekend, for det er jo i morgen lørdag kl. 13, at Danmarksmesterskabet skal afgøres i Farum Park, når Silkeborg kommer på besøg. FCN fører U/19 Ligaen før sidste spillerunde og kan sikre guldet med en sejr eller bare et uafgjort resultat. Det vil i så fald være klubhistorie, da det kan blive FC Nordsjællands første ungdomsmesterskab nogensinde. Der er fri adgang til kampen, og det bliver festligt i Farum Park med medaljeoverrækkelse umiddelbart efter guldkampen og før U/17 går på banen til kamp kl. 15.30.