Tre FCN-spillere i landsholdsaktion

Kategorier


Nicolai Johannessen fik tre Superligakampe for FCN i slutningen af sæsonen, og i den sidste mod Esbjerg var den kun 19-årige forsvarsspiller med fra start. (Foto: Boesenfoto.dk)

Tre FCN-spillere i landsholdsaktion

Nicolai Johannessen spillede for U/19 landsholdet, mens Mark Gundelach og Lasse Petry var i aktion på U/21

Torsdag og fredag spillede DBUs U/19- og U/21-landshold testkampe mod hhv. Tyskland og Irland. Tre af de spillere, der var med til at sikre 4-1 og 0-0 i de to kampe, spiller til dagligt i FC Nordsjælland. U19-landsholdet slog Tyskland 4-1 i en flot spillet kamp på Brøndby Stadion, hvor både offensiven og defensiven fungerede noget nær optimalt for de rød/hvide. FC Nordsjællands Nicolai Johannessen spillede de første 75 minutter af kampen, hvor han leverede en gennemført solid indsats i sin U/landskamp nr. 49. U21-landsholdet spillede uafgjort 0-0 i Fredericia, hvor Jes Thorup debuterede som landstræner. Kampen bød på en del chancer til det danske landshold,  som dog ikke formåede at udnytte det spillemæssige og chancemæssige overtag. For Danmark spillede Marc Gundelach de første 75 minutter på højre back mens Lasse Petry fik den sidste halve time på den centrale midtbane. For Marc Gundelach var det landskamp nummer 42 mens Lasse Petry kunne notere sin 3. kamp i rødt og hvidt og sin debut på U/21 landsholdet. En anden interessant spiller på U/21-holdet var Bassel Jradi, der tiltræder FC Nordsjælland efter sommerferien. Offensivspilleren var endog meget aktiv foran Irlands mål og kunne med lidt held have scoret mindst et enkelt mål. I denne uge er der flere muligheder for at se FCN-spillere i landsholdsdragten. Grundlovsdag spiller A-landsholdet testkamp i Aalborg mod Georgien og tirsdag den 11. juni er der kvalifikationskamp i Parken mod Armenien. I truppen har Morten Olsen udtaget Nicolai Stokholm, Jores Okore og Jesper Hansen. U/21-landsholdet med Gundelach og Petry spiller igen på fredag den 7. juni på udebane, hvor Estland er første modstander i EM-kvalifikationsturneringen. U/19-landsholdet med Lindberg og Johannessen spiller EM-kvalifikationskampe i Portugal mod Tjekkiet den 4. juni, Bulgarien den 6. juni og Portugal den 9. juni.