Storhold i bowlen til FCN

Kategorier


– En fantastisk gulerod, uanset hvem vi trækker, siger cheftræner Kasper Hjulmand om kampene i Champions League kvalifikationen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Storhold i bowlen til FCN

Det ligger nu helt fast, hvilke fem mulige modstandere FCN kan få ved lodtrækningen 19. juli til Champions League kvalifikationen

Indtil denne weekend var der lidt tvivl om mesterskabet i Schweiz og dermed den endelige sammensætning af den seedningsgruppe, FC Norsjælland er en del af ved lodtrækningen til 3. runde i Champions League kvalifikationen 19. juli. Men nu er alt på plads, og de ti hold er delt i fem seedede og fem usedede: De 5 seedede:
Lyon, Frankrig
Zenit, Rusland
PSV Eindhoven, Holland
Metalist Kharkiv, Ukraine
Fenerbahce, Tyrkiet

De 5 useedede:
PAOK, Grækenland
Salzburg, Østrig
FC Nordsjælland
Grasshoppers, Schweiz
Zulte Waregem, Belgien FCN kan kun få én af de fem seedede hold som modstander. FC Nordsjællands spillere er igang med en velfortjent sommerferie men står klar igen til træning i Farum Park mandag 17. juni, og cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over udsigten til de europæiske topkampe: – Uanset hvem af de fem klubber, vi trækker, så har de høj klasse, og vi glæder os helt vildt til at måle os med dem. Vi skal være dygtige og vil være undertippede mod dem alle. – Men det er en helt fantastisk gulerod, som vi alle skal arbejde hårdt på at være klar til. Der er virkelig noget at se frem til, og spillerne ved, at jo bedre stand, de vender retur i efter ferien, jo større er chancen for at få en god oplevelse, siger Kasper Hjulmand. Kampene i 3. kvalifikationsrunde til Champions League er programsat til 30/31. juli med returmøde ugen efter 6/7. august. Inden den første kamp når FCN at spille to Superligakampe, ude mod Esbjerg i sæsonpremieren, og den første kamp I Farum Park mod Viborg fredag 26. eller lørdag 27. juli. Vinder FCN samlet de to kampe, venter der endnu to kampe i playoff til Champions League gruppespillet. Taber FCN de to første kampe samlet, rykker tigrene over i playoff til Europa League gruppespillet. Så der venter FCN mindst fire hårde internationale kampe og måske 10 i efteråret. Husk, at du som sæsonkortholder vil opnå forkøbsret på billetter til til de europæiske kampe, der måske spilles i Farum Park med begrænset kapacitet til international fodbold. Der er tilbud på sæsonkort frem til 8. juni. Køb sæsonkort nu KLIK HER.