Stokholm: Har savnet Zangenbergs stjerneløb

Kategorier

Stokholm: Har savnet Zangenbergs stjerneløb

FCN-anføreren var mandag tilbage på træningsbanen efter ferien, og selvom det var en hård omgang var der alligevel glæde at spore hos holdets ældste.

Nicolai Stokholm var en af de FCN-spillere som første mødte ind til træning i Farum Park mandag, de spillere som havde været afsted med landshold efter Superligaen sluttede fik nemlig først fornøjelsen af træning igen i dag, mandag. – Det er altid rart at komme igang, specielt med sådan et løbepas med Mathias (Zangenberg, red.). Det har man glædet sig til hele ferien, har ikke tænkt på andet end Mathias’s dejlige stjerneløb, fortæller en smilende Nicolai Stokholm efter den hårde træning mandag. Stokholm er på trods af den hårde start godt tilfreds med at være tilbage for at lade op til den nye sæson. – Der var god intensitet og god kvalitet i pasningsøvelserne, og man kunne tydeligt mærke at de andre har været igang i en uge. Det virker til at alle glæder sig til at være igang igen og ser frem til de næste par uger med forberedelse til Superligaen, fortæller Stokholm. Du kan høre mere fra Stokholm i videoen ovenfor, hvor han løfter sløret for hvad fysisketræner Mathias Zangenberg bruger sin ferie på.