Stadig spænding om U/19 mesterskabet

Kategorier


Jubel over en scoring mens FCN stadig havde kurs mod sejre. (Foto: Lars Johansen)

Stadig spænding om U/19 mesterskabet

FCN og AGF/VIby spillede uafgjort 4-4 i dag i Farum Park, og derfor placeres guldet først på sidste spilledag næste lørdag

Trods føringer på 2-0, 3-2 og 4-3 lykkedes det ikke FC Nordsjælland at sikre sig DM for U/19 allerede i dag i næstsidste spillerunde hjemme i Farum Park. AGF/Viby fik kort før tid udlignet til 4-4, og dermed er stillingen i toppen uændret før sidste spillerunde på lørdag, hvor det hele skal afgøres. FCN fører altså fortsat med to point til AGF/Viby på andenpladsen og dermed kan de unge tigre selv sikre mesterskabet med en hjemmesejr over Silkeborg på lørdag 8. juni kl. 13 i Farum Park.. Læs mere om dranaet mod AGF senere.